#RunInBucharest

Anul acesta știu ce fac pe 7 aprilie încă de la început de an. A trecut ceva timp de la încercările timide ale maratonului de 10 secunde, iar acum, după tura matinală din Herăstrău, m-am decis să mă provoc la 10 km. Prima mea cursă de 10 km.

Mi-am luat curajul în papucii de alergare și mi-am zis că îmi pot face un cadou tare frumos de 35 de ani, să trec linia de sosire știind mai ales cum au fost la început primii mei 200 de metri în alergare.

În plus, am răspuns cu entuziasm invitației din partea echipei Bucharest Running Club, cu dorința de a împărtăși din experiența și cunoștințele mele în cadrul workshop-ului deschis care se va desfășura cu o zi înainte de cursa UNIQa Asigurări Bucharest 10k&Family Run.

Despre beneficiile alergatului și ce presupune pregătirea mentală pentru cursa în care pleacă orice alergător am vorbit pe scurt în filmulețul de mai jos.

Despre beneficiile alergatului – Olga Udrea, Psihoterapeut

infographic 10K EN

via Bucharest Running Club

Ești alergător? Te antrenezi? Participi la cursa din 7 aprilie? Atunci avem o ocazie în plus să ne întâlnim dacă te înscrii la workshop-ul EAT. TRAIN. RUN, care va avea loc pe data de 6 aprilie, în Parcul Izvor, începând cu orele 11:00. Înscrierea este gratuită, tot ce ai de făcut este să trimiți un email pe adresa workshop@abrc.ro pentru a-ți rezerva locul.

Voi avea alături alți 5 invitați: Gelu Cosma, Dr. Gabriel Tatu Chițoiu, Dr. Șerban Damian și Radu Restivan. Tuturor ne puteți adresa întrebări și abia așteptă să ne cunoaștem.

Discuțiile vor fi moderate de Sonia Argint Ionescu, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii Vreau să fiu sănătos de la TVR.

Mai multe detalii despre workshop poți găsi și aici.

Ne vedem în curând!

#RunInBucharest