Delia Vasile

comunicator, psiholog & psihoterapeut
Delia poza

Comunicator, psiholog și psihoterapeut de orientare umanistă, absolventă a facultăților de Litere și Psihologie, cu formare în analiză tranzacțională. Pasionată de înțelegerea poveștilor de viață și a poveștilor pe care ni le spunem despre viață. Îmi doresc pentru clienții mei să-și trăiască viața în mod conștient și autentic, să își savureze experiențele, să decidă moduri de a fi și de a se comporta care să le aducă bucurie, satisfacție, integritate, demnitate și siguranță, să parcurgă momentele grele și apăsătoare ale vieții în mod matur și funcțional și să își construiască relații în care să trăiască profund intimitatea si conexiunea.

Servicii

Psihoterapie individuală

Psihoterapie individuală

Terapie de cuplu

Terapie de cuplu

Terapie de grup

Mentoring

Cum lucrăm împreună
Modul meu de lucru se bazează pe abordările analizei tranzacționale relaționale și include tehnici și principii inspirate din psihoterapia existențială, terapia centrată pe persoană (rogersiană), logoterapie și neuroștiințe. Într-o relație egală, de colaborare, îmi invit clienții să reflectăm împreună asupra trăirilor lor fizice și emoționale, asupra gândurilor, convingerilor și comportamentelor lor, asupra modului în care relaționează cu ei înșiși și cu ceilalți. Îi invit să ne uităm la posibile influențe pe care experiențele și relațiile trecute le au asupra modului în care își trăiesc în prezent viața. Îi invit să vedem care sunt zonele din viața lor în care sunt eficienți, bine adaptați la realitate și mulțumiți și care sunt cele în care se simt blocați, confuzi, temători, nesatisfăcuți, nefericiți sau nu tocmai “ei înșiși”.  Îmi invit clienții să explorăm posibilitatea unor noi moduri de a fi, care să le faciliteze trăirea unei vieți pline, savuroase și satisfăcătoare.
Povestea mea

Am ales să practic psihoterapia din convingerea adâncă și personală în utilitatea ei, formată în urma propriei experiențe de client. Cred că, din cele mai vechi timpuri, oamenii au găsit alinare și resurse în conexiunea cu o altă persoană, alături de care să reflecteze asupra dificultăților inerente existenței umane, dar și asupra încântării de a trăi. Am o profundă empatie și compasiune pentru cât de complicat este să fii om, alături de încrederea că putem să ne creăm bucurie, sens și satisfacție în viețile noastre. Am o istorie profesională în comunicare și antreprenoriat, care mă ajută să înțeleg experiența umană și socială dintr-un evantai larg de perspective. Pe lângă munca mea în cabinet, sunt pasionată de rolul meu de părinte, de îngrijirea animalelor, de literatură, de fotbal, de mâncare și de călătorii.

Afilieri
322455
14233264 1191120430952928 5135875017864433532 n
images 2
Contact Delia Vasile