Andreea Barbulis

psiholog & psihoterapeut
poza Andreea B 2

Mă numesc Andreea Barbulis și lucrez ca psihoterapeut din anul 2013. Abordarea pe care am regăsit-o ca fiind cea mai aproape de felul în care privesc eu lumea și viata se numește Analiza Tranzacțională, prescurtat AT. După o experiență ca și client în terapie personală și o formare de aproape 7 ani în AT, am dobândit o viziune despre cum oamenii își formează propriile povești de viață, bazate pe experiențele de atașament timpuriu și cum ajung adesea în impasuri sau blocaje care le tulbură funcționalitatea și aduc suferința în viața și relațiile lor. Aparțin comunității naționale (ARAT) și europene de analiză tranzacțională (EATA).

Servicii

Psihoterapue individuală

Psihoterapie individuală

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapie adolescenți

Psihoterapie adolescenți

Cum lucrăm împreună

Prin rolul meu profesional ofer clienților un spațiu sigur și încurajator, alături de un ghidaj blând și atent, prin care ei învață să își accepte toate emoțiile, să își poată privi aspecte mai puțin plăcute ale personalității lor cât și acele părți care sunt deseori desconsiderate, trecute cu vederea, însă sunt cele care reprezintă resurse valoroase pentru a aduce mai mult sens și autenticitate vieții lor. 

Povestea mea

Sunt o fire curioasă, îndrăzneață, blânda și intuitivă. Îmi place să descopăr lucruri noi, să călătoresc, să improvizez. Mă încântă și mă bucur de prezența și energia câinilor, îmi plac copacii și florile, îmi place să savurez mâncarea și plimbările în natură. Iubesc să conduc masina și să ascult muzică la volan. Prețuiesc vitalitatea și dorința tuturor ființelor de a crește și de a se transforma.

Afilieri
322455
14233264 1191120430952928 5135875017864433532 n
images 2
Contact Andreea Barbulis