Anca Babaneață

leader, executive & team coach, mentor & future-fit enable
Servicii

Executive Coaching

Executive Coaching

Coaching de echipă

Team Coaching

Mentoring

Mentoring

Programe de Leadership și Transformare Organizațională

Programe de Leadership și Transformare Organizațională

Cum lucrăm împreună

Lucrăm în primul rând la ce e mai important pentru tine. Prioritățile și obiectivele tale sunt ale mele.

Lucrăm openly, cu sinceritate și cu rezultate. Și tot ce vine în acest proces – la moving you forward, acolo unde vrei să fi. Energizând ce e mai bun în tine. Accelerând impactul pe care îl aduci în jurul tău. Lucrând la ce e valoros pentru tine.

Povestea mea

Povestea mea e în esență una de creștere și profundă transformare. În care aduc peste 20 de ani de experiență trăită intens, hands on in business și management în servicii financiare, asigurări și reasigurări.

Cu peste o decada în C-Level și leadership roles am înțeles valoarea imensă în a privi lucrurile în perspectiva și a căpăta insights. Atât la nivel individual, cât și organizațional.

Fiecare astfel de moment și exercițiu m-a ținut și continuă să mă țină aproape de ce îmi e drag: să mă depășesc continuu, să ating rezultate și să aduc valoare, rămânând aliniată în permanență valorilor mele, înțelegand ce pot face azi mai bine decât ieri, unde mai am de lucrat, ce îmi iau din povestea și drumul meu de până acum și cum pășesc în continuare.

Oriunde ai fi în drumul tău, îți propun să facem exercițiul acesta alături. Îți stau alături cu tot ce e mai bun din mine, lucrând la ce e mai important și valoros pentru tine.

Sunt Executive & Transformational Coach, membru ICF și fac parte din prima generație ITCA (Individual Team Coaching Accreditation) acreditată de EMCC.

Afilieri
120762134 386322239429370 3439188568134308772 n
Untitled 1
scoala de coaching 768x334 1
Contact Anca Babaneață