Cine vreau eu să fiu, ca părinte?

Vă invit primăvara aceasta la o nouă călătorie împreună, de această dată sub forma unui program de parenting cunoștient. De ce un astfel de program de autocunoaștere pentru părinți?

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment profund transformator pentru viața oricăruia dintre noi. Foarte mulți viitori părinți se pregătesc intens pentru marele moment – citind cărți, mergând la cursuri de tehnici și abordări în parenting, întrebând alți părinți despre experiențele lor, amenajând cel mai cald și primitor spațiu pentru omulețul care va întregi familia.

Ceva mai puțini părinți includ în acest ritual de pregătire și un demers conștient de auto-explorare.

Încă sunt neobișnuite cuplurile care, în așteptarea copilului sau chiar mai devreme, atunci când încep să-și dorească unul, petrec timp împreună reflectând la de ce își doresc de fapt un copil sau explorând care au fost lecțiile din propriile copilării și care le vor fi valorile și misiunea ca părinți ai viitorului lor copil.

Programul “Parenting Conștient” invită părinții sau viitorii părinți exact la acest demers de auto-cunoaștere. Acest program nu este despre cum să-ți crești copilul, ci despre cine ești tu în relația cu acesta.

amy treasure 65664 unsplash

Imagine Amy Treasure via Unsplash

Programul constă într-o serie de 10 module de câte 3 ore, bazate pe informații din neuroștiință, psihologie pozitivă, psihologia relațiilor, coaching și psihologie existențială.

O echipă de 6 facilitatori – Alis Anagnostakis, Alecsandra Lițu, Cristina Oțel, Carmen Sidon, Laurențiu Horubeț și cu mine, fiecare cu peste un deceniu de experiență profesională, vă va însoți într-o călătorie de autocunoaștere în care, într-un mod interactiv și experiențial, vă veți întâlni pe voi înșivă în nenumărate ipostaze pe care poate nu le bănuiați.

La finalul ei, veți fi mult mai conștienți de propriile tipare emoționale și de gândire, de modurile în care istoria personală, dar și structura propriului creier, vă influențează percepțiile și deciziile, de dinamica relației voastre de cuplu și veți dobândi unelte pentru a vă auto-gestiona cu înțelepciune.

Având toate aceste informații, veți fi invitați să vă răspundeți la cea mai importantă întrebare – Cine vreau eu să fiu, ca părinte?

Detaliile complete și agenda le puteți găsi aici.

Vă aștept cu drag!

Parenting conștient program de autocunoaștere pentru părinți

Cine vreau eu să fiu, ca părinte?