Cum te pot ajuta

Cum lucrăm împreună

În munca mea, ader principiilor Analizei Tranzacționale și folosesc concepte și cunoștințe din neuropsihoterapie, neurologie interpersonală și mindfulness; urmărind în egală măsură construirea unei relații bazate pe reciprocitate, responsabilitate, conectare autentică și profund empatică. Este un angajament pe care îl prețuiesc foarte mult și pe care îl consider a fi unul dintre cei mai puternici factori de schimbare pozitivă.

%

Analiză Tranzacțională

%

Neuropsihoterapie

%

Neurobiologie interpersonală

%

Mindfulness

Ce implică procesul terapeutic

Explorează

propria poveste de viață, descoperă  modele proprii de funcționare comportamentală, decizională și de operare la nivel emoțional

Conștientizează

aici și acum; presupune capacitatea recunoașterii propriilor senzații și sentimente ca răspunsuri la realitatea curentă.

Acceptă

prin exersarea atenției către interior, printr-o mai bună cunoaștere autentică a propriilor abilități, imperfecțiuni, resurse și potențial fără negare, evitare sau cosmetizare interioră.

Construiește siguranța

învață strategii de reglare psiho-emoțională, regăsește sentimentul de siguranță interioară și de încredere în propriul potențial.

Reînvață & Pune în practică

identifică modele de funcționare și învață noi obiceiuri; rescrie noi trasee neuronale prin alegere conștientă și responsabilă, în mod repetat și cu încredere.

Autonomie & Intimitate

realizează-ți pe deplin potențialul; reactualizează strategiile de răspuns și optează liber și conștient cum îți trăiești viața; interacționează deschis și cu încredere în relații.

Obiectivul procesului terapeutic și al călătoriei spre schimbare este obținerea unui echilibru personal, a unei minți și a unei dinamici sociale și relaționale sănătoase, atât în relația fiecăruia cu el însuși, în cea de cuplu sau în familie, cât și la nivel de grup și comunitate, prin învățarea unui mod flexibil și armonios de a fi, plin de vitalitate și creativitate. 

Prin crearea unui cadru sigur, bazat pe confidențialitate și respect reciproc, te pot ajuta să te descoperi și să te înțelegi, să te accepți și să-ți găsești resursele interioare pentru a-ți atinge potențialul și autonomia. 

Olga Udrea, Psiholog, MIND INITIATIVE