Uneori ne dorim mai mult de la viață, mai multă claritate, coerență, liniște, siguranță, mai mult impact în ceea ce facem. Alteori ne dorim mai puțină confuzie, mai puțin stres, mai puțină presiune. În astfel de momente, oamenii vin la coaching pentru că își doresc o calitate mai bună a vieții, împlinire, echilibru, dar și o altă modalitate de a-și îndeplini propriile dorințe și obiective.

De cele mai multe ori, oamenii caută un coach pentru că vor ca lucrurile din viața lor să fie diferite. Fie caută schimbarea, fie au obiective importante pe care doresc să le atingă. Motivele fiecăruia sunt însă extrem de personale și particulare. Fie că este vorba de o obiectiv specific precum demararea unei afaceri, a avea un corp sănătos, o relaționare mai bună cu alți oameni, o dinamică mai bună în echipă, fie că este vorba de un moment confuz sau dificil de abordat, oamenii apelează la coaching pentru a fi mai eficienți sau mai mulțumiți în relația cu ei înșiși, cu ceilalți, la job, cu munca pe care o fac sau pentru e dezvolta noi competențe care să-i ajute să răspundă provocărilor ce apar inevitabil în drumul lor.

Cum lucrăm împreună

În munca mea, aduc experiența practică bogată a anilor în care am activat în Comunicare și Relații publice, în mediul multicultural și dinamic al sectorului nonguvernamental, formări și certificări profesionale diverse. Ader principiilor Analizei tranzacționale, folosesc concepte și cunoștințe practice din neuroștiințe, aspecte de comunicarea verbală și nonverbală, precum și tehnici de mindfulness; urmărind, în egală măsură, construirea unei relații bazate pe prezență și responsabilitate, conectare autentică și profund empatică.

Lucrăm împreună pentru a-ți oferi susținerea și încrederea de a-ți descoperi propriile răspunsuri și resurse pentru a-ți atinge obiectivul sau depăși provocarea. Suntem colaboratori activi pentru atingerea nevoilor tale. Este un angajament pe care îl prețuiesc foarte mult și pe care îl consider a fi unul dintre cei mai puternici factori de schimbare sau transformare pozitivă. Stilul în care lucrez, Coaching-ul Transformațional, implică o abordare complexă ce își propune să meargă dincolo de atingerea obiectivelor punctuale prin facilitarea unui proces de transformare personală profundă.

%

Comunicare verbală & nonverbală

%

Neuroștiințe

%

Analiză Tranzacțională

%

Prezență, Pozivititate, Compasiune

Ce implică procesului de coaching

Construiește Încrederea

(re)descoperă propriile abilități și resurse, reconsideră limitările, regăsește sentimentul de siguranță și de încredere în propriul potențial.

Antrenează Atenția & Prezența

aici și acum, recunoaște propriile reacții, gânduri, senzații și emoții ca răspunsuri la realitatea curentă.

f

Aliniază Valorile

prin stimularea explorării și auto-cunoașterii, aliniază motivația și obiectivele personale valorilor personale și organizaționale.

Antrenează inteligența emoțională

înțelege propriile emoții și pe cele ale celor din jurul tău, învață strategii de reglare psiho-emoțională, (auto)cunoaștere socio-relațională.

Reînvață & Pune în practică

identifică obiceiuri și gânduri automate, precum și soluții noi; exersează modele de comunicare, rescrie noi trasee neuronale prin alegere conștientă și responsabilă, în mod repetat și cu încredere.

Autonomie & Potențial

realizează-ți pe deplin potențialul; reactualizează strategiile de răspuns și optează liber și conștient cum îți trăiești viața; interacționează deschis și cu încredere în relații.

“may your choices reflect your hopes not your fears”

Nelson Mandela